Austin Food Works Södermalm

(12 recensioner)
Skånegatan 88, Stockholm, 116 37
Sydamerikanskt, Amerikanskt, Utegrill, Grillat, Traditional

Topperbjudande

Early bird, 20% rabatt

Detta erbjudande gäller från November 4, 2019 till December 31, 2019 enligt visad tillgänglighet i bokningsverktyget och går ej att kombinera med andra erbjudanden. Erbjudandet inkluderar serviceavgift.

Genomsnitt

Huvudrätt: 180 kr
Genomsnittspris: 400 kr

Öppettider

Måndag - Torsdag: 17:00-22:00
Fredag: 17:00-22:30
Lördag: 11:00-23:30

Beskrivning

Restaurang Austin Food Works på Skånegatan 88 på Södermalm i Stockholm bjuder på genuina smaker med influenser från den amerikanska södern. Läckerheter som barbeque, mexikanskt och friterad kyckling serveras i en lokal med äkta amerikansk ”country”-känsla.

Visionen för restaurang Austin Food Works Södermalm är grundad i en passion för den amerikanska söderns mest traditionella rätter och håller hög nivå på grillade och rökta kötträtter. Med en känsla av hemlagat på maten och en avslappnad atmosfär i lokalen kan du även njuta av goda drinkar.

Restaurang Austin Food Works Södermalm hittar du på Skånegatan 88 i Stockholm. Närmsta tunnelbanestationer är Medborgarplatsen och Skanstull, båda på ca 10 minuters gångavstånd.

Gästrecensioner för Austin Food Works Södermalm
4,3
(baserat på 12 recensioner)

83%
av gästerna rekommenderar den här restaurangen

  • Mat
  • Drycker
  • Atmosfär
  • Service
  • Prisvärd
  • Läge

Rekommenderas för

  • fika (1)
  • utomhusservering (2)
  • affärssammanhang (1)
  • barnvänlig (1)
  • middag (10)
  • stora sällskap (1)
  • lunch (4)
  • exklusivt (1)
  • sällskap (4)
  • romantiskt (4)
  • trendigt (2)
  • prisvärt (7)
  • Av Alexandra L från Norrköping
    16 november 2019

    Super god mat, toppen service och härlig stämning! Rekommenderas varmt! Jätte nöjd!

  • Av Panthea P från Stockholm
    30 oktober 2019

    Fantastisk mat!

  • Av Danne N från Stockholm
    29 oktober 2019

    Mycket bra service, oerhört god mat, lite små portioner men på det hela taget en amerikansk söder pärla.

  • Av Ronnie J från Södermalm
    24 oktober 2019

    Litet, trevligt, gott och bra service.

  • Av Dan B från Ekerö
    21 oktober 2019

    För mycket känsla av en kedja, långt ifrån genuint.

  • Av Camilla O från Stockholm
    28 september 2019

    God mat, mysig stämning och bra service!

  • Av Karin B från Stockholm
    28 september 2019

    Bra mat!

  • Av Joanna B från Stockholm
    20 september 2019

    Spännande meny och väldigt gott, trevlig personal

  • Av Anders N från Stockholm
    19 september 2019

    Superbra mat.

  • Av Björn R från Stockholm
    17 september 2019

    Besökte restaurangen på en tisdag så det var inte mycket folk. Jag åt på deras nortull-restaurang för ett par år sedan och det var grymt gott då så förväntningarna var högt ställda men de levererade!

Restaurant Location Map
Austin Food Works Södermalm
Skånegatan 88, Stockholm, 116 37

Nuvarande erbjudanden

  • Early bird, 20% rabatt
  • Brunch á la carte (lör)
  • 2 för 1

Restauranger i närheten

  1. Brödernas Skanstull

    Brödernas Skanstull

    Burger
    (2 recensioner)
    487m
    Brödernas Skanstull
  2. Bon Bistro & Marché

    Bon Bistro & Marché

    Franskt
    (944 recensioner)
    214m
    Bon Bistro & Marché
  3. Texas Longhorn Hammarby Sjöstad

    Texas Longhorn Hammarby Sjöstad

    Amerikanskt
    (4 recensioner)
    949m
    Texas Longhorn Hammarby Sjöstad
  4. Usine Bistro 38

    Usine Bistro 38

    Franskt
    (20 recensioner)
    644m
    Usine Bistro 38
  5. Grekiska Grill & Bar - Ringvägen

    Grekiska Grill & Bar - Ringvägen

    Grekiskt
    (121 recensioner)
    1.3km
    Grekiska Grill & Bar - Ringvägen