map placeholder

aqua shard

Level 31 The Shard, 31 St. Thomas Street, London, SE1 9RY

((((* Brittiskt
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £25
Matkostnad: £45
Öppettider
Monday to Friday: 07:00 - 10:30 & 12:00 - 17:00 & 18:00 - 23:00
Saturday & Sunday: 09:00 - 10:00 & 10:30 - 17:00 & 18:00 - 23:00.

Great food, service and views. We had a lovely time.

Rosemary 07 juni 2019
från Cambridge

Visa alla 4170 recensioner

I västra Europas högsta byggnad serverar aqua Shard elegant brittisk mat ackompanjerad av 360-graders utsikt över London. Baren i mitten serverar nyblandade cocktails, medan glas från golv till tak omsluter denna spektakulära matplats.

Förstklassiga råvaror från hela Storbritannien utgör menyn på aqua Shard, så som kött från de hyllade Ginger Pig-slaktarna, dagsfärsk fisk från båtarna på den sydöstra-kusten och örter från gårdar i närheten av Bermondsey. De överdådiga smakerna inkluderar hängmörad Longhorn ryggbiff med rostad benmärg, eller rostad hälleflundra med hjärtmusslor och grillade havskräftor.

Inne på aqua Shard i London finner du en trevåningsbar som erbjuder en lång drinklista och en mängd lockande specialcocktails. Prova en mandeldoftande Battenberg martini, eller en avslappnande kopp med Devonshire-grädde.

Njut av Londons ultimata njutning med det passande namnet "Tea Wing": aqua Shards moderna brittiska eftermiddagste. Ät en njutningsfull middag i det fantastiska tre våningar höga glasrummet, och prova ett urval av överdådiga snittar, nybakade scones med Jersey clotted cream och hemkokt sylt, samt en mängd innovativa kakor och söta godsaker.

aqua Shard erbjuder även en lockande frukostmeny, med allt från hälsosamma frukter, gryn och frö-baserade rätter till en traditionell engelsk gourmetfrukost. Avnjut en Express-frukost med färskpressad apelsinjuice och varma bakverk, eller dekadent ägg benedict med hummer.

aqua Shard erbjuder Square Shard-rekommenderade måltider inuti ett av Londons mest ikoniska landmärken på den 31:a våningen. London Bridge ligger bara 2 minuters promenad bort.

aqua shard

Level 31 The Shard, 31 St. Thomas Street, London, SE1 9RY

Kontakta +44 2030111256
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i The Shard

Kundbetyg för aqua shard

4.1 ((((* (baserat på 4170 recensioner)
85% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat ((((*
  • Värde ((()*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((((
  • Service ((((*
  • Drycker ((((*

Rekommenderas för

  • utsikt (2984)
  • lunch (2456)
  • middag (1724)
  • romantiskt (1521)
  • exklusivt (1475)
  • trendigt (1155)
  • fika (1101)
  • affärssammanhang (825)
  • sällskap (688)
  • prisvärt (451)
  • frukost (432)
  • stora sällskap (333)
  • underhållning (286)
  • barnvänlig (173)
  • utomhusservering (90)
  • ((((( 15 augusti 2019 av Adam från Norwich

    Amazing and well executed

  • ((((( 15 augusti 2019 av Wendy från Farningham

    Fabulous food. Excellent service. Nice touch to move us to window seat for our pudding.

  • ((((( 15 augusti 2019 av John från London

    It is worth going to this restaurant for the view alone, but the food is delicious as well. A great welcome from the staff on our arrival, and we were taken to our table quite close to the floor-to-ceiling window - wow. We opted for the bookatable Star Deal, and started with the veloute (pea soup), then followed with the sea trout, and for dessert, the Apple Tart Tatin. The waiting staff were excellent too, with attentive service, but not overbearing - just as it should be in a restaurant of this standard. A bottle of red wine with the lunch, and coffee at the end of the meal, made it a special occasion, as my guest was a friend from Australia who was visiting London. He too was very impressed.

  • ((((( 15 augusti 2019 av Alessia från London

    Absolutely fantastic! From the service to the food everything was 5 stars plus!
    Alessio and Stefano were great with the service and drinks suggestions, the manager as well.. she was so sweet with us!
    My friend had a fantastic birthday

  • ((((( 14 augusti 2019 av Helen från Ringwood

    Just brilliant! Every attention to detail; a very special afternoon tea.

  • (((** 13 augusti 2019 av Anne från Ware

    The location, surroundings and views are excellent, however the quality of food and the service were not as good as they could have been for the price we paid. The waiting staff were not as attentative as expected, there were errors in the food order and items missing, and the Sommelier did not keep our wine topped up. Most of the wine list was incredibly expensive, a bit too much for the standard of food and service. There were very few bottles of wine under £50.

  • ((((( 13 augusti 2019 av Arlene från Colchester

    Excellent service from entering the Shard , and leaving the Shard !!From the security guards , receptionists, and waitering staff !! Very welcoming, polite, helpful,and overall an enjoyable experience!!!The food was very tasty and well presented!!We could not fault anything!! Thank You!!!

  • ((((( 13 augusti 2019 av Ada från Tokyo

    The views are amazing and the staff are happy for you to wander to all the windows before brunch: I loved the starter salad and appreciated being able to order a vegetarian big breakfast.
    It was a lot of food for me and I couldn’t manage desert. It was suggested I have a coffee or tea as a replacement, which I did. Perhaps a 2 course option would improve the choices.for customers like me. It’s a shame tea/ coffee are not included.

  • ((((( 12 augusti 2019 av Liz från London

    Service excellent food very good seating excellent we ate at a window seat and the setting was wonderful with the view

  • ((((( 12 augusti 2019 av Anna från Oxford

    Oysters were amazing

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen