map placeholder

aqua shard

Level 31 The Shard, 31 St. Thomas Street, London, SE1 9RY

((((* Brittiskt
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  •  - London
  •  - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
  • aqua shard - London
Genomsnittlig
Huvudrätt: £25
Matkostnad: £45
Öppettider
Monday to Friday: 07:00 - 10:30 & 12:00 - 17:00 & 18:00 - 23:00
Saturday & Sunday: 09:00 - 10:00 & 10:30 - 17:00 & 18:00 - 23:00.

Great food, service and views. We had a lovely time.

Rosemary 07 juni 2019
från Cambridge

Visa alla 4089 recensioner

I västra Europas högsta byggnad serverar aqua Shard elegant brittisk mat ackompanjerad av 360-graders utsikt över London. Baren i mitten serverar nyblandade cocktails, medan glas från golv till tak omsluter denna spektakulära matplats.

Förstklassiga råvaror från hela Storbritannien utgör menyn på aqua Shard, så som kött från de hyllade Ginger Pig-slaktarna, dagsfärsk fisk från båtarna på den sydöstra-kusten och örter från gårdar i närheten av Bermondsey. De överdådiga smakerna inkluderar hängmörad Longhorn ryggbiff med rostad benmärg, eller rostad hälleflundra med hjärtmusslor och grillade havskräftor.

Inne på aqua Shard i London finner du en trevåningsbar som erbjuder en lång drinklista och en mängd lockande specialcocktails. Prova en mandeldoftande Battenberg martini, eller en avslappnande kopp med Devonshire-grädde.

Njut av Londons ultimata njutning med det passande namnet "Tea Wing": aqua Shards moderna brittiska eftermiddagste. Ät en njutningsfull middag i det fantastiska tre våningar höga glasrummet, och prova ett urval av överdådiga snittar, nybakade scones med Jersey clotted cream och hemkokt sylt, samt en mängd innovativa kakor och söta godsaker.

aqua Shard erbjuder även en lockande frukostmeny, med allt från hälsosamma frukter, gryn och frö-baserade rätter till en traditionell engelsk gourmetfrukost. Avnjut en Express-frukost med färskpressad apelsinjuice och varma bakverk, eller dekadent ägg benedict med hummer.

aqua Shard erbjuder Square Shard-rekommenderade måltider inuti ett av Londons mest ikoniska landmärken på den 31:a våningen. London Bridge ligger bara 2 minuters promenad bort.

aqua shard

Level 31 The Shard, 31 St. Thomas Street, London, SE1 9RY

Kontakta +44 2030111256
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i London Bridge

Kundbetyg för aqua shard

4.1 ((((* (baserat på 4089 recensioner)
85% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat ((((*
  • Värde ((()*
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((((
  • Service ((((*
  • Drycker ((((*

Rekommenderas för

  • utsikt (2931)
  • lunch (2417)
  • middag (1695)
  • romantiskt (1501)
  • exklusivt (1452)
  • trendigt (1134)
  • fika (1075)
  • affärssammanhang (814)
  • sällskap (681)
  • prisvärt (442)
  • frukost (425)
  • stora sällskap (330)
  • underhållning (283)
  • barnvänlig (171)
  • utomhusservering (88)
  • ((((( 28 maj 2019 av Carolyn från Castletown Geoghegan

    Great value lunch menu, very friendly & helpful staff, stunning view & delicious food

  • ((((( 28 maj 2019 av Maureen från Birmingham

    Three of us went for brunch on Monday 27 May. We really enjoyed the whole experience. Excellent food and service in amazing setting. Would highly recommend.

  • (((** 27 maj 2019 av Pauline från Bracknell

    The starter was amazing; the rest of the meal was average as was the service.

  • ((((( 27 maj 2019 av Mary från Kent

    Attentive service but not intrusive. Tasty food seasonal.
    Fantastic views of London.

  • ((((* 26 maj 2019 av Camille från London

    Great service, great food. Amazing view.

  • ((((( 25 maj 2019 av Sue från Grantham

    The shard was brilliant a perfect way to celebrate a special day. The view was breathtaking, the food delicious and the service second to none.

  • ((((( 25 maj 2019 av Sarah från London

    We had a wonderful evening at Aquashard. All of the staff were welcoming and attentive, the food was excellent and interesting. The view was outstanding. Would highly recommend the experience.

  • ((*** 23 maj 2019 av Lauren från Hemel Hempstead

    Service was ok. They didn't have our dessert options availble. They apologised for one, however did not admit to not having the other so this was clearly 'fudged' together with no explanation or apology. In view of this, a complimentary coffee or similar would have been expected in a restaurant such as this. Toilets, whilst amazing views are looking very shabby round the edges- with 2 out of 4 in the ladies being 'out of order'.

  • (**** 23 maj 2019 av Janice från Cumnock

    I was so looking forward to one of my bucket list experiences having dinner in the iconic Shard and chose Aquashard for my partners birthday meal.
    It was in short very disappointing. My main meal was served lukewarm and was supposed to have an element of spice. The only colour was what looked to me like Heinz baked beans which by the way were bland and tasteless.
    The total bill was £220 and having just eaten in another restaurant, this evening (Saturday)for half the price which was far superior and full of flavour, the Aquashard is overpriced, overrated and pretentious. Ok the views are phenomenal but this should not take away the quality of a meal. Why is it so busy?
    Another point is why is it so dark. It was difficult enough for me with good eyesight to try and work out the route to the toilets but for someone with a visual impairment would have been almost impossible. I noted that the waiting staff were struggling to see the contents of the plates before serving.
    The toilets during the evening are a joke. So dark and mirrored it was difficult to work out which toilet was engaged and what was vacant.
    I would not recommend the place to eat. By all means the building is an amazing feat of engineering to view the sights of London from the current highest point but in my opinion this is all it is good for

  • (((** 23 maj 2019 av Philippa från London

    Lovely view. The red wine we ordered wasn’t available and the waitress recommended champagne instead which wasn’t the appropriate alternative.

    The food was lovely although I thought the side dishes were expensive for what they were.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen