map placeholder

Alain Ducasse at The Dorchester

Park Lane, London, W1K 1QA

(((() Franskt
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
  • Alain Ducasse at The Dorchester - London
Öppettider
Tuesday to Friday: 12:00 - 13:30 & 18:30 - 21:30
Saturday: 18:30 - 21:30

Absolutely out of this world. From the service to the food. I cannot recommend this restaurant highly enough.

Brian 11 april 2019
från London

Visa alla 368 recensioner

Alain Ducasse at The Dorchester har fått den prestigefyllda utmärkelsen 3 Michelin-stjärnor och har ett av de bästa moderna franska köken i hela London. De bästa ingredienserna är tillagade med sublim presentation och elegans på The Dorchester, där även privata middagar erbjuds.

Säsongens råvaror från Storbritannien och Frankrike används i hyllade recept på Alain Ducasse at The Dorchester-menyn. Maten som erbjuds är modern och elegant med fokus på säsongens råvaror som tillagas enkelt men tankfullt, så som sauté gourmand på hummer och tryfferade kycklingqueneller. Kalvköttet, Anjou-duvan och Rossini-steken förstärks av nyansrika smaker och texturer.

Alain Ducasse at The Dorchester forsätter med de förstklassiga ingredienserna på restaurangens dessertlista. Romkakan och hasselnötssufflén är båda delikata och dekadenta alternativ. Den noga genomtänkta vinkällaren på Alain Ducasse at The Dorchester erbjuder viner som passar perfekt till att förbättra alla måltider.

Den enkla men eleganta restaurangen Alain Ducasse i London ligger mitt i Mayfair moderiktiga omgivningar och erbjuder fantastiska professionellt tillagade rätter. Hyde Park Corner tunnelbanestation ligger 6 minuters promenad bort.

Alain Ducasse at The Dorchester

Park Lane, London, W1K 1QA

Kontakta +44 2076298866
Hemsida

Gör en reservation

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i Mayfair

Kundbetyg för Alain Ducasse at The Dorchester

4.7 (((() (baserat på 368 recensioner)
95% matgäster rekommenderar denna restaurang
  • Mat (((()
  • Värde (((()
  • Atmosfär (((()
  • Plats (((()
  • Service (((((
  • Drycker (((()

Rekommenderas för

  • lunch (266)
  • exklusivt (242)
  • middag (167)
  • romantiskt (150)
  • affärssammanhang (107)
  • sällskap (86)
  • prisvärt (55)
  • fika (49)
  • trendigt (22)
  • underhållning (16)
  • stora sällskap (13)
  • utsikt (9)
  • barnvänlig (8)
  • utomhusservering (5)
  • frukost (4)
  • ((((( 30 april 2018 av Kenny från Braintree

    Great

  • (**** 6 april 2018 av C från London

    Disappointing experience...
    My husband and I have been to many wonderful 3-star Michelin restaurants around the world. However, Alain Ducasse was such an enormous disappointment in terms of food (lukewarm & small portion dishes), decor (none that impressed), view (tucked in the back so had no idea what was outside the windows), service (lack of smiles & grooming of the staff) and value (we didn’t want to talk about it afterwards as we felt so foolish to have such high expectations beforehand). It was my birthday treat to visit London & dine there, but definitely a memorable regret. How did the restaurant get a 3-star Michelin rating is a great mystery?!?

  • ((((( 5 april 2018 av Pat från Bournemouth

    Everything you would expect from a 3 Michelin star establishment. Completely faultess. Chocolate dessert was incredible.

  • ((((( 30 mars 2018 av Ian från London

    Probably my best-ever lunch in London. Remarkable service and great attention to detail in the creation and presentation of the food. The 'One hour lunch' lasted about 2.5 hours and was perfect in conception, pacing and value for money. Stand-out course for me was 'Chocolate' - pud that exceeded every expectation. My wife enjoyed her intricate and delicious 'Apple' desert every bit as much. Don't hesitate. Go.

  • ((((( 29 mars 2018 av David från Rochester

    We both enjoyed the atmosphere food and service received and will return to enjoy again.

  • ((((( 23 mars 2018 av Ian från Longfield

    C’est vraiment magnifique

  • ((((( 5 mars 2018 av Bianca från London

    Beautiful anniversary lunch! The service is exquisite, the staff is super attentive. So much so, that we forgot to say it was our anniversary but they overheard us during our meal and they surprised us with Alain's signature dish Baba au Rhum on the house. It was an amazing experience and we will be back for sure!

  • ((((( 22 februari 2018 av Jose från São Paulo

    Excelent!

  • ((((( 10 februari 2018 av Gilles från Horsham

    We had an amazing experience. Food was as good as you would expect from that kind of place and ervice was outstanding. We took the lunch menu which I would say was great value. I would definitely recommend it to a friend (already started to do so).

  • ((((( 10 februari 2018 av Doreen från Hertfordshire

    The lunch and attentiveness of the staff was excellent.

Nästan klar! Vänligen fyll i dina uppgifter

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Dina kontaktuppgifter

  • Namn:
  • Email:
  • Telefon:
Ändra
* Obligatoriskt
Ange ditt förnamn
Ange ditt efternamn
Ange en giltig email
Ange ditt telefonnummer

Maila mig de senaste erbjudanderna från

Genom att slutföra denna bokning accepterar du Bookatables sekretesspolicy och de villkor som är associerade med dessa.

Bokning

Bokning bekräftad

En bekräftelse har skickats till beth.thomas@bookatable.com

  • Gäster:
  • Datum:
  • Tid:
  • Meny:
Ändra Bokningsnummer:

Restaurangdetaljer

Boka denna restaurang igen Stäng och återvänd till restaurangen

Ledsen!

Ett fel uppstod när din sökning skulle slutföras
Detta bord är inte längre tillgängligt eller kan inte bokas vid denna tidpunkt. Vänligen sök efter ett nytt bord.

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen