map placeholder

The Lansdowne

90 Gloucester Avenue, Primrose Hill, London, NW1 8HX +44 2081663620

***** Medelhavsinriktat
Genomsnittlig
Huvudrätt: £14
Matkostnad: £23

The Lansdowne är en rustik gastropub som erbjuder nyskapande medelhavsmat. Dessutom har The Lansdowne pub en pittoresk uteplats med en sprakande eldstad.

Den kreativa och exotiska menyn på The Lansdowne erbjuder cikoria- och rödlökspaj, samt läckra laxkakor med tartarsås och vattenkrasse. Andra favoriter är överdådiga mannagrynsbiffar med grillad zucchini, basilika, buffelmozzarella, senap och fruktdressing, tillsammans med en saftig grillad entrecote. De njutningsfulla desserterna inkluderar chokladbrownie med crème fraiche, svarta vinbär och mynta, eller citron-semifreddo med jordgubbar.

The Lansdowne restaurang i Primrose Hill har högt i tak, en samling exotiska växter och en robust träbar som kompenseras av blanka bord. På den livliga nedervåningen erbjuds gästerna aktuella specialerbjudanden samt en omfattande vinlista.

Resturangen The Lansdowne i London ligger i det trendiga Primrose Hill, 6 minuters promenad från Chalk Farm tunnelbanestation. Dessutom ligger även Primrose Hill bara 6 minuters promenad bort.

The Lansdowne

90 Gloucester Avenue, Primrose Hill, London, NW1 8HX

Kontakta +44 2074830409
Reservationer +44 2081663620
Hemsida

Se alla restauranger i London

Se alla restauranger i Primrose Hill

Tyvärr så kan du inte boka The Lansdowne online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen