map placeholder

Lotus Bar

Linnégatan 47, 413 08, Göteborg

***** Crossover
Genomsnittlig
Huvudrätt: 160kr
Matkostnad: 400kr
Öppettider
Onsdag-Torsdag 18:00-01:00 Fredag 16:00-02:00 Lördag 19:00-02:00

Denna restaurang har upphört

Lotus Bar i Linnéstaden i Göteborg är en exklusiv indisk restaurang med futuristiskt neonljus och champagnebar. Här är möjligheterna oändliga: ta ett glas bubbel i baren, dansa loss till chill out musik eller njut av det asiatiska cross-over-köket. Lotus Bar är en fascinerande plats – nästan lika hisnande som Indien självt.

På Lotus Bars meny trängs tandorigrillade specialiteter som exempelvis kyckling marinerad i yoghurt, lime och saffran och grillade lammfärsrullader tillsammans med alternativ från köksträdgården såsom marinerad indisk ost tillagad med lök, paprika och söt chilisås. Givetvis finns också ett flertal indiska bröd tillgängliga och den klassiska indiska efterrätten mango lassi, en yoghurtdryck som går lika bra att dricka till maten som efteråt.

Restaurang Lotus Bar på Linnégatan 47 är en upplevelse för alla sinnen. Här finns en enorm Buddha-staty på hela 3,5 meter tillsammans med en öppen eldstad och en takhöjd på 6 meter. Strax intill Lotus Bar ligger den välkända försvarsanläggningen Skansen Kronan och Linnéplatsen som erbjuder både buss- och spårvagnsförbindelser.

Lotus Bar

Linnégatan 47, 413 08, Göteborg

Kontakta +46 31422844
Hemsida

Se alla restauranger i Göteborg

Se alla restauranger i Linnéstaden

Tyvärr så kan du inte boka Lotus Bar online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen