map placeholder

Göken

Pontonjärgatan 28, 112 37, Stockholm

***** Franskt
Genomsnittlig
Huvudrätt: 180kr
Matkostnad: 300kr
Öppettider
Måndag - torsdag: 17.00-23.00 Fredag - lördag: 17.00-24.00 Söndag: 17.00-23.00

Restaurang Göken ligger på nedre Kungsholmen, närmare bestämt på Pontonjärgatan 28. I lokalen som sedan 30-talet serverat förtäring i någon form serveras idag sk comfort food ? dvs mat som både förnknippas med matminnen och kära nostalgiska recept. Mat man unnar sig när man vill njuta. Gökens bbqribs är redan en snackis och det puttrar alltid något gott långkok på spisen. Men Göken lånar så klart influenser från världens alla hörn och givetvis har Göken en hamburgaren på menyn.

Kungsholmen är stans singeltätaste område och många föredrar att äta ute. Därför är det befriande att ingen varmrätt kostar över 200 kronor och att det även går att få en Kungsholmare med bröd för till ölen.

Fredag 17-19 bjuder Göken sina AW gäster på en liten buffé som sår uppdukad. Perfekt om man är lite småsugen på vägen hem efter jobbet.

Om du tidigare besökt Göken kommer du inte känna igen dej. Baren har bytt plats med matsalen. Köket har öppnats upp och vill du kan du äta vid The Chefs bar. Alltid kan man plocka upp något tips från kocken och imponera på vännerna.

Liten rolig detalj är att Göken använder en gammal karta över Kungsholmen från 1805 och att Kungsholmen utseendemässigt kan liknas vid Manhattan om man har livlig fantasi. Så välkomna till bords på Lower Kungsholmen!

Göken

Pontonjärgatan 28, 112 37, Stockholm

Kontakta +46 86544928
Hemsida

Se alla restauranger i Stockholm

Se alla restauranger i Innerstan

Tyvärr så kan du inte boka Göken online via vår hemsida

Restauranger i närheten

Boka den här restaurangen