Aloë, Älvsjös nya matpärla

robert

På drygt ett år har Aloë och Älvsjö blivit en självklar gastronomisk destination. Vi tog ett snack om bokningar med Robert-Jan Rijns, restuarangchef på Aloë.
Har ni använt er av bokningssystem från start?
– Ja, det har vi. Vi bytte nyligen till Bookatable från en annan plattform av ett par olika anledningar. Read more…

Bookatable by Michelin: En översikt

Har du någonsin undrat vad Guide Michelin är för något, hur det fungerar med Michelin-stjärnor och vad som skiljer dessa från andra restauranger? Spana då in vår guide där du kan läsa om Michelins världskända utmärkelser, upptäcka stjärnrestauranger och läsa om speciellt utvalda matställen. Read more…

Topp 10 Restauranger på Östermalm

Diplomat T/BAR

Om det är någon stadsdel i Stockholm där det alltid händer grejer, så är det Östermalm. Här hittar du Stureplan med tillhörande klubbar, Humlegården, stort shoppingutbud, biografer och dessutom är det nära till vattnet. Dessutom finns det en hel uppsjö med härliga restauranger, vi har samlat våra topp 10 i listan nedan.
1. Read more…

Topp 10 Oktoberfest i München

Donisl-rs

Finalhelgen av den världskända Oktoberfest är nu i helgen i München och pågår till och med 3 oktober. Människor från Tyskland och hela världen kommer dit för att festa, dricka och äta gott i det enorma tältområdet vid Theresienwiese, som ligger i hjärtat av München. Read more…

Menyer under 300 kr

Är du ute efter en härlig upplevelse på en topprestaurang utan att bli pank? Nu har vi samlat alla restauranger med utvalda menyer under 300 kronor. Glad mage, glad plånbok.
Se alla prisvärda erbjudanden här. Read more…

Trendspaning hösten 2016

Avocadoburgare. Bildkälla: avocado-bun-elleuk.cdnds.net

I Sverige kryllar det just nu av matinspiration från hela världen. Denna gång är det inom ett mer hälsosamt tema, men vem klagar efter en sommar fylld med massvis göttiga, och inte alla gånger så nyttiga, läckerheter? Med trender både från Los Angeles, Amsterdam och Sydafrika kan det här bli en kickstart på en väldigt bra höst!
Acaibowl. Bildkälla: kaylaitsines. Read more…